Örbyhus Golfklubb söker arrendator till Restaurang Erik XIV

Örbyhus Golfklubb söker arrendator till Restaurang Erik XIV

Inför säsongen 2020 söker vi en krögare och arrendator till Restaurang Erik XIV som är belägen i den f.d. ladugården vid Örbyhus Slott.

Golfanläggningen består av en 18-hålsbana, en korthålsbana, drivingrange med tillhörande övningsområde.

Ungefär 35 000 registrerade golfrundor spelas årligen vid Örbyhus GK av medlemmar och gäster. Utöver detta spelas ett stort antal golfrundor av framförallt medlemmar utanför bokningsbar tid (08–16). Dessutom besöks restaurangen av en stor mängd icke golfare vid bl.a. evenemang på Örbyhus Slott, av boende i bygden, semesterfirare och även av bussällskap som gör ett stopp här.

Huvudverksamheten på Restaurang Erik XIV är under golfsäsongen dvs 6 månader om året men det finns möjlighet att utöka säsongen med catering, påskbuffé, julbord, pubkvällar etc.

 

Verksamheten på Erik XIV skall drivas i nära samarbete med oss på golfklubben och vara flexibel för att tillgodose våra kunders önskemål och behov.

 

Restaurangen omsätter i dag ca 2 milj. om året, men det finns potential till utveckling.

Restaurangens invändiga serveringsyta är ca 280 kvm, kök med biutrymmen har en area på ca 85 kvm. Den utvändiga serveringsytan är stenbelagd och utrustad med trädgårdsmöbler.

 

Vi söker en professionell, kreativ kock/krögare, som lagar god mat och har en känsla för hur man skapar en varm, välkomnande och trivsam miljö för våra medlemmar och gäster.

 

Vi önskar kontakt snarast för ett övertagande som är aktuellt i mars/april 2020 inför säsongsstarten.

 

Har ni några funderingar kontakta oss gärna!

 

Göran Sjöblom telefon 070-673 09 81 eller Agneta Molge telefon 070-521 18 32.

 

Er ansökan med cv insändes till info@orbyhusgolf.se senast 2020-01-10